Последна епизода

  • Loading the player...

    GGS03E34 - Осврт на Е3 и сите игри што излегоа

Рандом дешавки

  • Финале во првиот официјален Hearthstone турнир!

  • Полуфинале во третиот официјален Hearthstone турнир!

Блест фром д пест

  • GG S02E07 - За Доташките работи со DrDurex, Star Wars Battle...

  • GG S02E01 - Transformers, SW Battlefront, GamesCom, ен мор.....

Search results

GGS03E16 - Playstation VR, VR WORLDS, Resident Evil 7

Вести - 01:30PlayStation: VR - 27:49VR WORLDS:Danger Ball - 40:33Devils Dash - 43:26Drive Club - 47:29RIGS: Mechanized Combat League - 54:58Until Dawn: Rush of Blood - 01:04:01Resident...
GG Сезона 3, 7 Февруари 2017

GGS03E15 - Intel: Kaby Lake i5/i7, For Honor, Yakuza 0...

Mass Effect: Andromeda - 00:37Вести - 01:30Conan: Exiles - 13:30Kaby Lake i5/i7 во AnhochБуџет конфигурација од Anhoch - 24:37For Honor - 45:05Yakuza 0 - 57:52
GG Сезона 3, 2 Февруари 2017