Последна епизода

  • Loading the player...

    GGS03E34 - Осврт на Е3 и сите игри што излегоа

Рандом дешавки

  • Полуфинале во првиот официјален Hearthstone турнир!

  • Финале во вториот официјален Hearthstone турнир!

Блест фром д пест

  • GGS01E32 Assassin's Creed Syndicate, Invisible Inc, Path of...

  • GGS01E29 - Сашко Коцев. COD: Black Ops III, Mad Max

Search results

GGS03E11 - Game of the Year Edition

Вести - 01:30Game of the Year Awards by GG crew - 42:14Заклучок на топ 3 игри на годината - 01:32:35И се разбира не заборавајте да:кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk...и да не најдете на:WW...
GG Сезона 3, 27 Декември 2016

GGS03E10 - Ретро-Метро ТОП FPS игри, Super Mario RUN, Astroneer...

Вести - 2:41Ретро-Метро TOП FPS игри - 23:38Super Mario RUN - 44:52Astroneer - 48:08И се разбира не заборавајте да:кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk...и да не најдете на:WWW: http://gg.mkFacebook: http://fb.g...
GG Сезона 3, 20 Декември 2016

GGS03E08 - Jousting, The Game Awards, ICEY, Final Fantasy XV,...

Вести - 01:02PS Experience - 11:55Icey - 45:39Final Fantasy XV - 51:13И се разбира не заборавајте да:кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk...и да не најдете на:WWW: http://gg.mkFaceb...
GG Сезона 3, 13 Декември 2016

Интервју со Мајкл Когелер

Michael Kögeler - Генерален менаџер на Multicountry Europe регионот на Microsoft Од 1 јули 2015 година Michael Kögeler е генерален менаџер на Multicountry Europe регионот на Microsoft. Во таа улога тој ги надгледува и уп...
Интервјуа, 25 Ноември 2016