Search results

GGS04E012 - Кирил "gOJDO" Ачковски ни објанува за Мeltdown и играме некои олд скул игрици на SNES

00:36 - Black Panther trailer 22:45 - Гостин: Кирил "gOJDO" Ачковски 01:00:08 - Играме некои олд скул игрици на SNES И се разбира не заборавајте да: кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk ...и да не најдете на: WW...
GG Сезона 4, 19 Февруари 2018

GGS04E10 - Предновогодишна епизода - ТОП 6 игри и дешавки за оваа година, и очекувања за следната

03:15 - Хардвер кој ја одбележа годинава 34:10 - Игри кои ја украсија годината 01:25:25 - Топ 6 НАЈОЧЕКУВАНИ игри за следната година GG ВИ ПОСАКУВА СРЕЌНА НОВА ГОДИНА И УБАВИ ПРАЗНИЦИ. И се разбира не заборавајте да: кли...
GG Сезона 4, 19 Февруари 2018

GGS04E09 - iPhoneX со Марко Трпков, и Okami HD

00:37 - Star Wars: The Last Jedi трејлер и импресии31:58 - ГОСТИН: Марко Трпков01:19:26 - Okami HDИ се разбира не заборавајте да:кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk...и да не најдете на:WWW:...
GG Сезона 4, 19 Декември 2017

Deprecated: Non-static method K2ModelItemlist::getCategoryTree() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/ggtvmk/public_html/modules/mod_filterfork2/helper.php on line 661
GGTV рубрики

Deprecated: Non-static method K2ModelItemlist::getCategoryTree() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/ggtvmk/public_html/modules/mod_filterfork2/helper.php on line 1810

GGS03E29 - Епизода од гледачите - Дота Major, Компјутерниците во Скопје, Образование...

Сендвичарите и омилените јадења на ГГ - 03:00Дота Major - 12:40Arcaders - Првиот македонски женски тим - 26:00Компјутерниците во Скопје/Македонија - 58:10Кон какво образование да се насочат младите -&...
GG Сезона 3, 10 Мај 2017

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT