Пријатели на GG

inplayer HASELT NapNok Games Red Bull anhock.com.mk
it.mk Cineplexx Македонија MK Host

Александар Сотирковски - Masterclass on characters @ Game Weekend

Александар Сотировски е македонски стрип-цртач и илустратор, автор на најновиот генерациски бран main stream стрип автори. Тој е создавач на многу препознатливи стрипови и илустрации и има соработувано со повеќе домашни и светски продукциски и издавачки куќи. 

Ова беше превземено од неговата Википедиа страна која за жал е прилично оскудна. Затоа тој ни се обрати со расправија за цртањето на ликови и карактери во видео игри, стрипови и анимации.

Сотиро можете да го добиете на https://goo.gl/IMVId6

Сите информации околу Game Weekend powered by Телеком можете да ги најдете на https://goo.gl/i2fU8f или на фан страната на МАГДА.

Game Weekend, 19 Април 2016

Deprecated: Non-static method K2ModelItemlist::getCategoryTree() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/ggtvmk/public_html/modules/mod_filterfork2/helper.php on line 661
GGTV рубрики

Deprecated: Non-static method K2ModelItemlist::getCategoryTree() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/ggtvmk/public_html/modules/mod_filterfork2/helper.php on line 1810

GGS03E29 - Епизода од гледачите - Дота Major, Компјутерниците во Скопје, Образование...

Сендвичарите и омилените јадења на ГГ - 03:00Дота Major - 12:40Arcaders - Првиот македонски женски тим - 26:00Компјутерниците во Скопје/Македонија - 58:10Кон какво образование да се насочат младите -&...
GG Сезона 3, 10 Мај 2017

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT