Пријатели на GG

anhock.com.mk Red Bull inplayer HASELT NapNok Games
it.mk Cineplexx Македонија MK Host

Кристијан Трајковски - Unity Tips & Tricks @ Game Weekend

Кристијан Трајковски (Dark1) – еден од пионерите на Инди игри во Македонија кој освен што не пропушта ниту еден Game Jam е и еден од организаторите на Alt Ctrl Jam. 

КИКО е темелот на Dark1, односно првите победници на македонскиот Гејм Џем. Тој со својот тим секоја година доаѓаа со сепонапредна и покомплицирана идеја за игра. 

Тој не воведува во програмирањето и работата со Unity engine. На лице место ќе видиме трикови кои некогаш дури и напредни програмери не ги знаат. 

Кико можете да го добиете на https://goo.gl/CQUspM

Сите информации околу Game Weekend powered by Телеком можете да ги најдете на https://goo.gl/i2fU8f или на фан страната на МАГДА.

Game Weekend, 19 Април 2016

Deprecated: Non-static method K2ModelItemlist::getCategoryTree() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/ggtvmk/public_html/modules/mod_filterfork2/helper.php on line 661
GGTV рубрики

Deprecated: Non-static method K2ModelItemlist::getCategoryTree() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/ggtvmk/public_html/modules/mod_filterfork2/helper.php on line 1810

GGS03E29 - Епизода од гледачите - Дота Major, Компјутерниците во Скопје, Образование...

Сендвичарите и омилените јадења на ГГ - 03:00Дота Major - 12:40Arcaders - Првиот македонски женски тим - 26:00Компјутерниците во Скопје/Македонија - 58:10Кон какво образование да се насочат младите -&...
GG Сезона 3, 10 Мај 2017

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT