Пријатели на GG

inplayer NapNok Games anhock.com.mk Red Bull HASELT
it.mk Cineplexx Македонија MK Host

Наум Михајловски - Основи по Game Design @ Game Weekend

Како прв говорник на Game Week powered by Телеком го имаме 

Наум Михајловски (TabTale) кој ни објаснува се околу Гејм дизајн. Од креирање ликови, правење механики во играта, менаџирање на тимовите кои ја прават играта како и детали околу нејзино пласирање. 

Неговото патешествие почнува одамна. Уште од времето кога благодарение на него беа имплементирани еден куп промени во Heroes III. Потоа некое време помина во клупите на Нордиус, а сега е во првите борбени редови на ТабТејл. 

Наум можете да го добиете на http://goo.gl/JlVT34

Сите информации околу Game Weekend powered by Телеком можете да ги најдете на https://goo.gl/i2fU8f или на фан страната на МАГДА.

Game Weekend, 19 Април 2016

Deprecated: Non-static method K2ModelItemlist::getCategoryTree() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/ggtvmk/public_html/modules/mod_filterfork2/helper.php on line 661
GGTV рубрики

Deprecated: Non-static method K2ModelItemlist::getCategoryTree() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/ggtvmk/public_html/modules/mod_filterfork2/helper.php on line 1810

GGS03E29 - Епизода од гледачите - Дота Major, Компјутерниците во Скопје, Образование...

Сендвичарите и омилените јадења на ГГ - 03:00Дота Major - 12:40Arcaders - Првиот македонски женски тим - 26:00Компјутерниците во Скопје/Македонија - 58:10Кон какво образование да се насочат младите -&...
GG Сезона 3, 10 Мај 2017

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT