Последна епизода

  • Loading the player...

    GGS03E34 - Осврт на Е3 и сите игри што излегоа

Рандом дешавки

  • Полуфинале во третиот официјален Hearthstone турнир!

  • Лорент Копиц - Fame's project @ Game Weekend

Блест фром д пест

  • GGS01E22 SteamBox, Overwatch, Thumper, Skyforge

  • GGS01E32 Assassin's Creed Syndicate, Invisible Inc, Path of...