Search results

GGS04E012 - Кирил "gOJDO" Ачковски ни објанува за Мeltdown и играме некои олд скул игрици на SNES

00:36 - Black Panther trailer 22:45 - Гостин: Кирил "gOJDO" Ачковски 01:00:08 - Играме некои олд скул игрици на SNES И се разбира не заборавајте да: кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk ...и да не најдете на: WW...
GG Сезона 4, 19 Февруари 2018

GGS04E10 - Предновогодишна епизода - ТОП 6 игри и дешавки за оваа година, и очекувања за следната

03:15 - Хардвер кој ја одбележа годинава 34:10 - Игри кои ја украсија годината 01:25:25 - Топ 6 НАЈОЧЕКУВАНИ игри за следната година GG ВИ ПОСАКУВА СРЕЌНА НОВА ГОДИНА И УБАВИ ПРАЗНИЦИ. И се разбира не заборавајте да: кли...
GG Сезона 4, 19 Февруари 2018

GGS04E09 - iPhoneX со Марко Трпков, и Okami HD

00:37 - Star Wars: The Last Jedi трејлер и импресии31:58 - ГОСТИН: Марко Трпков01:19:26 - Okami HDИ се разбира не заборавајте да:кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk...и да не најдете на:WWW:...
GG Сезона 4, 19 Декември 2017

Deprecated: Non-static method K2ModelItemlist::getCategoryTree() should not be called statically in /home/ggtvmk/public_html/modules/mod_filterfork2/helper.php on line 1321
GGTV рубрики

Deprecated: Non-static method K2ModelItemlist::getCategoryTree() should not be called statically in /home/ggtvmk/public_html/modules/mod_filterfork2/helper.php on line 3619

GGS04 Финале. Рикеп на 4та сезона, јавувања во живо, планови за 5та сезона и масивен ГИВАВЕЈ

Уште една сезона на најдобриот подкаст/емисија за игри на балканот заврши и ќе оди во историските книги. Се гледаме првиот понеделник во октомври со новиот форматГГ ви пожелува убаво лето и многу гејмање.И се разбира не...
GG Сезона 4, 5 Октомври 2018

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT