GG S02E12 - Новогодишна епизода feat. Паци

Вести - 09:40Топ 3 игри на годината според ГГ екипата - 39:20Топ 3 најочекувани игри за 2016 - 1:23:50И се разбира не заборавајте да: кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk и да...и не најдете на:Facebook: http://fb.gg.mkTwitter: https://twitter.com/ggtvmkSteam: http://steamcommunity.com/groups/ggtvmk
GG Сезона 2, 29 Декември 2015

GG S02E10 - Јанко `Јади Бурек` Илковски. Гејмингот во 90ти, радио емисијата „Евтини приказни„,...

Вести: 02:20Гостин: Јанко "Јади Бурек" Илковски 17:15Разговарање за програмата на 103ка за компјутери, флиперници, компјутерници итн...И се разбира не заборавајте да: кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk и да...и не најдете на:Facebook: http://fb.gg.mkTwitter: https://twitter.com/ggtvmkSteam: http://steamcommunity.com/groups/ggtvmk
GG Сезона 2, 15 Декември 2015

GG S02E09 - Нашата репрезентација во Magic, PS Experience, VGA 2015, Just Cause 3,...

Вести - 02:30Playstation Experience - 04:25Мартин Наниќ и Владимир "Scarface" Трајчевски - 21:20Video Game Awards - 56:10Just Cause 3 - 1:03:58И се разбира не заборавајте да: кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk и да...и не најдете на:Facebook: http://fb.gg.mkTwitter: https://twitter.com/ggtvmkSteam: http://steamcommunity.com/groups/ggtvmk
GG Сезона 2, 8 Декември 2015

GG S02E08 - Кико и Филип со Ocolus Rift, Assassin's Creed Syndicate, Hard West, Anno 2205,...

Вести - 1:20Кристиајн Трајковски и Филип Чаусидис - 17:00Assassin's Creed Syndicate - 42:00Hard West - 49:41Anno 2205 - 55:33И се разбира не заборавајте да: кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk и да...и не најдете на:Facebook: http://fb.gg.mkTwitter: https://twitter.com/ggtvmkSteam: http://steamcommunity.com/groups/ggtvmk
GG Сезона 2, 1 Декември 2015

GG S02E01 - Transformers, SW Battlefront, GamesCom, ен мор...!

Вести 6:15GamesCom - 22:15Transformers: Devastation - 44:15Star Wars: Battlefron BETA - 52:05Tony Hawkс Pro Skater 5 - 1:02:33И се разбира не заборавајте да: кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk и да...и не најдете на:Facebook: http://fb.gg.mkTwitter: https://twitter.com/ggtvmkSteam: http://steamcommunity.com/groups/ggtvmk
GG Сезона 2, 5 Октомври 2015

Интервју со Мартин "Saksa" Саздов по TI6

Легендата на интернационалниот е-спорт! Нашиот и единствен вицешампион на The International 6. Одвои 10 минути од неговото драгоцено време да ни раскаже што се се случуваше!Епизодата (GG…
Интервјуа, 28 Септември 2016

Лорент Копиц - Fame's project @ Game Weekend

Лорент Копиц е човекот кој стои зад наградата за музика на играта Journey која беше апсолутен победник по излегувањето на играта во неколкуте години кои следуваа. Студиото…
Game Weekend, 19 Април 2016

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT