GGS05E05 - IDDQD Квиз на знаење, и нормално цела епизода зборење за RDR2

32:50 - Red Dead Redemption 201:17:30 - IDDQD Квиз на знаењеИ се разбира не заборавајте да:кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk...и да не најдете на:WWW: http://gg.mkFacebook: http://fb.gg.mkTwitter: https://twitter.com/ggtvmkSteam: http://steamcommunity.com/groups/ggtvmk
ПОДКАСТ Сезона 5, 11 Ноември 2018

GGS05E01 - Blackout, Fallout 76,

13:00 - Нова експанзија на WoW23:20 - Fallout 7655:50 - CoD: BlackoutИ се разбира не заборавајте да:кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk...и да не најдете на:WWW: http://gg.mkFacebook: http://fb.gg.mkTwitter: https://twitter.com/ggtvmkSteam:…
ПОДКАСТ Сезона 5, 16 Октомври 2018

GGS04 Финале. Рикеп на 4та сезона, јавувања во живо, планови за 5та сезона и масивен ГИВАВЕЈ

Уште една сезона на најдобриот подкаст/емисија за игри на балканот заврши и ќе оди во историските книги. Се гледаме првиот понеделник во октомври со новиот форматГГ ви…
GG Сезона 4, 5 Октомври 2018

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT