Пријатели на GG

inplayer Red Bull anhock.com.mk HASELT NapNok Games
it.mk Cineplexx Македонија MK Host

Александар Сотирковски - Masterclass on characters @ Game Weekend

Александар Сотировски е македонски стрип-цртач и илустратор, автор на најновиот генерациски бран main stream стрип автори. Тој е создавач на многу препознатливи стрипови и илустрации и има соработувано со повеќе домашни и светски продукциски и издавачки куќи. 

Ова беше превземено од неговата Википедиа страна која за жал е прилично оскудна. Затоа тој ни се обрати со расправија за цртањето на ликови и карактери во видео игри, стрипови и анимации.

Сотиро можете да го добиете на https://goo.gl/IMVId6

Сите информации околу Game Weekend powered by Телеком можете да ги најдете на https://goo.gl/i2fU8f или на фан страната на МАГДА.

Game Weekend, 19 Април 2016

Deprecated: Non-static method K2ModelItemlist::getCategoryTree() should not be called statically in /home/ggtvmk/public_html/modules/mod_filterfork2/helper.php on line 1321
GGTV рубрики

Deprecated: Non-static method K2ModelItemlist::getCategoryTree() should not be called statically in /home/ggtvmk/public_html/modules/mod_filterfork2/helper.php on line 3619

GGS04 Финале. Рикеп на 4та сезона, јавувања во живо, планови за 5та сезона и масивен ГИВАВЕЈ

Уште една сезона на најдобриот подкаст/емисија за игри на балканот заврши и ќе оди во историските книги. Се гледаме првиот понеделник во октомври со новиот форматГГ ви пожелува убаво лето и многу гејмање.И се разбира не...
GG Сезона 4, 5 Октомври 2018

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT