Пријатели на GG

anhock.com.mk NapNok Games HASELT Red Bull inplayer
it.mk Cineplexx Македонија MK Host

GG S02E07 - За Доташките работи со DrDurex, Star Wars Battlefront, Tomb Raider, GalaK-Z

Вести - 3:40
За Доташките работи со DrDurex - 20:14
Star Wars Battlefront - 43:40
Rise of the Tomb Raider Review - 52:53
Fa - 57:30

И се разбира не заборавајте да: 
кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk и да

...и не најдете на:
Facebook: http://fb.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: http://steamcommunity.com/groups/ggtvmk
GG Сезона 2, 24 Ноември 2015

Deprecated: Non-static method K2ModelItemlist::getCategoryTree() should not be called statically in /home/ggtvmk/public_html/modules/mod_filterfork2/helper.php on line 1321
GGTV рубрики

Deprecated: Non-static method K2ModelItemlist::getCategoryTree() should not be called statically in /home/ggtvmk/public_html/modules/mod_filterfork2/helper.php on line 3619

GGS04 Финале. Рикеп на 4та сезона, јавувања во живо, планови за 5та сезона и масивен ГИВАВЕЈ

Уште една сезона на најдобриот подкаст/емисија за игри на балканот заврши и ќе оди во историските книги. Се гледаме првиот понеделник во октомври со новиот форматГГ ви пожелува убаво лето и многу гејмање.И се разбира не...
GG Сезона 4, 5 Октомври 2018

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT