Пријатели на GG

Red Bull HASELT NapNok Games anhock.com.mk inplayer
it.mk Cineplexx Македонија MK Host

GGS04E29 - Хардвер за лица со физички хендикеп, Black Ops IIII, FAR: Lone Sails

00:39 - Imperator: Rome
27:00 - Хардвер за лицата со физички хендикеп
49:40 - COD: Black Ops IIII
└༼ ಥ ᗜ ಥ ༽┘ Вака е на каверот од играта

01:04:14 - FAR: Lone Sails

И се разбира не заборавајте да:
кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk

...и да не најдете на:
WWW: http://gg.mk
Facebook: http://fb.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: http://steamcommunity.com/groups/ggtvmk
GG Сезона 4, 5 Октомври 2018

Deprecated: Non-static method K2ModelItemlist::getCategoryTree() should not be called statically in /home/ggtvmk/public_html/modules/mod_filterfork2/helper.php on line 1321
GGTV рубрики

Deprecated: Non-static method K2ModelItemlist::getCategoryTree() should not be called statically in /home/ggtvmk/public_html/modules/mod_filterfork2/helper.php on line 3619

GGS04 Финале. Рикеп на 4та сезона, јавувања во живо, планови за 5та сезона и масивен ГИВАВЕЈ

Уште една сезона на најдобриот подкаст/емисија за игри на балканот заврши и ќе оди во историските книги. Се гледаме првиот понеделник во октомври со новиот форматГГ ви пожелува убаво лето и многу гејмање.И се разбира не...
GG Сезона 4, 5 Октомври 2018

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT