Пријатели на GG

inplayer HASELT anhock.com.mk Red Bull NapNok Games
it.mk Cineplexx Македонија MK Host

GGS04E32 - Прв дел од прегледот на Е3 конференцијата (Microsoft, ЕА, Bethesda

05:12 - Anthem
13:42 - Sea of Solitude
18:04 - Unravel 2
21:00 - NBA Live 2019
35:50 - Battlefield V
41:33 - Halo: Infinite
43:59 - Ori and the will of the Wisps
48:08 - Sekiro: Shadows die twice
51:18 - Metro Exodus
55:05 - Forza: Horizon 4
58:18 - Devil May Cry 5
01:02:19 - Jump Force
01:06:04 - Dying Light 2
01:08:45 - Just Cause 4
01:10:28 - Gears 5
01:13:18 - Cyberpunk 2077
01:17:15 - Rage 2
01:25:15 - Prey: Mooncrash
01:27:14 - Wolfenstein: Youngblood
01:31:10 - Fallout 76
GG Сезона 4, 5 Октомври 2018

Deprecated: Non-static method K2ModelItemlist::getCategoryTree() should not be called statically in /home/ggtvmk/public_html/modules/mod_filterfork2/helper.php on line 1321
GGTV рубрики

Deprecated: Non-static method K2ModelItemlist::getCategoryTree() should not be called statically in /home/ggtvmk/public_html/modules/mod_filterfork2/helper.php on line 3619

GGS04 Финале. Рикеп на 4та сезона, јавувања во живо, планови за 5та сезона и масивен ГИВАВЕЈ

Уште една сезона на најдобриот подкаст/емисија за игри на балканот заврши и ќе оди во историските книги. Се гледаме првиот понеделник во октомври со новиот форматГГ ви пожелува убаво лето и многу гејмање.И се разбира не...
GG Сезона 4, 5 Октомври 2018

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT